Snel geld lenen zonder BKR en papierwerk

Heb je snel geld nodig, dan is snel geld lenen zonder BKR en papierwerk de snelste methode om geld te lenen. Echter, er zijn niet zoveel plekken waar je op deze manier geld kunt lenen.

Lenen bij banken of financiële instellingen

Snel geld lenen zonder BKR en papierwerk is bij banken en financiële instelling uitgesloten. Zij zullen altijd een BKR check uitvoeren en bovendien staan banken bekend om hun vele papierwerk. Dit is niet verwonderlijk want zij moeten natuurlijk alle mogelijke risico`s zoveel mogelijk uitsluiten Alleen als je snel een lening wilt afsluiten dan kan dit vervelend en frustrerend zijn

Bij dit soort bedrijven kan je dus simpelweg niet terecht voor snel geld lenen zonder BKR en papierwerk.

Financiële producten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet brengen nu eenmaal het nodige papierwerk met zich mee. En natuurlijk de bekende BKR controle. Heb je een negatieve BKR registratie dan kan je bij een bank niet terecht voor een lening, Zelfs niet voor een klein bedrag.

Minilening aanbieders

Bekende aanbieders van flitskredieten in Nederland zijn Saldodipje en Ferratum. Deze bedrijven staan onder het toezicht van de autoriteit financiële markten (AFM). Zij moeten dus voldoen aan alle wet- en regelgeving. Een van de regels is dat de rente die in rekening wordt gebracht niet hoger mag zijn dan 14%.

Een lening tot maximaal 1500€

Geld lenen zonder papierwerk kan voor een lening tot maximaal 1500€. Het achterwege blijven van het papierwerk zorgt ervoor dat je een dergelijke lening binnen 10 minuten kan aanvragen. Omdat het om een kleine lening gaat, voeren de minilening aanbieders bovendien ook geen BKR controle uit.

Ferratum

Geld lenen zonder bkr en papierwerk bij Ferratum
Ferratum

Saldodipje

Geld lenen zonder bkr en papierwerk bij Ferratum
Saldodipje

Geld lenen voor een kortere periode

Een kleine lening, voor een bedrag van 1500 euro, kan je maximaal afsluiten voor een periode van 62 dagen. Heb je langer geld nodig, dan ben je aangewezen op andere type leningen zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Geld  lenen zonder inkomen?

Dat kan ook bij de bovengenoemde bedrijven. Zij werken met een garantstelling. Dit is een andere persoon of bedrijf, die garant staat voor de terugbetaling van de lening. Hierdoor zijn zij niet alleen op jou aangewezen voor het terug betalen van het geleende bedrag. Indien je niet in staat bent om terug te betalen, dan kunnen zij de garantsteller aanspreken om het bedrag van de lening terug te betalen.

Wel is het zo dat er kosten verbonden kunnen zijn aan de garantstelling. Kan je zelf iemand regelen die voor jou garant wilt staan, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Het is echter ook mogelijk om de kredietverstrekker te vragen voor een garantsteller.

Deze kunnen zij voor jou regelen maar daar dien je dan wel voor te betalen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de hoogte van de lening en de duur van de lening. Hoe meer je leent en hoe langer de periode is dat je het geld leent, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Dat je geld kan lenen zonder een vast inkomen is een typisch kenmerk van een minilening. Alle andere leningen hebben als vereiste dat je een vast inkomen hebt. En daarbij is het veelal ook nog vereist dat het om een vast dienstverband gaat. Dus zelfs met een tijdelijk contract kom je veelal niet in aanmerking voor een lening.

BKR controle

Het BKR Bureau Krediet Registratie ziet toe op alle leningen die worden verstrekt in Nederland. Op deze manier is er een compleet overzicht van de financiële verplichtingen van mensen.

Dit is in het leven geroepen om te voorkomen dat mensen teveel verplichtingen aangaan en hierdoor in een uitzichtloze financiële situatie terecht komen.

Het afsluiten van een minilening

Via een minilening kan je maximaal 1500 euro lenen. Is dat genoeg gezien het bedrag wat je nodig hebt dan kan je dus een minilening aanvragen. Het kenmerk van een minilening is geld lenen zonder bkr en papierwerk.

Websites waar je een dergelijke lening kunt aanvragen zijn bijvoorbeeld de websites van Saldodipje of Ferratum. Het aanvragen neemt niet langer dan 10 minuten in beslag. En het volledige traject van aanvragen en goedkeuren gebeurd geheel online. Je wordt per e mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Wordt de aanvraag goedgekeurd dan heb je binnen 24 uur al geld op je rekening staan.

Minileningen zijn wel duur

Dit type leningen zijn niet de goedkoopste leningen. De rente die je dient te betalen is vergelijkbaar met de rente die je bijvoorbeeld betaald op een creditcard.

Lenen van familie of vrienden

Gezien de hoge rente die je dient te betalen is het misschien verstandig om ook eens in jouw omgeving te kijken of er niemand is die jou geld  kunt lenen. Leen je van vrienden of familie, dan kan je ook snel geld lenen zonder BKR of papierwerk. En vaak ook veel goedkoper. Zij zullen jou normaal gesproken weinig of geen rente in rekening brengen.

Waarvoor worden minileningen gebruikt?

Er wordt meestal aanspraak gedaan op een dergelijke lening indien iemand snel geld nodig heeft. En dan ook vaak wanneer dit onverwacht nodig is. Dit kan komen doordat er onverwacht een aantal rekeningen moet worden betaald. Bijvoorbeeld voor een reparatie aan iets wat echt niet kan wachten.

Maar ook als je bijvoorbeeld jouw vakantie moet betalen maar je hebt jouw vakantiegeld nog niet binnen. In dit soort gevallen wordt er een minilening gebruikt om de periode te overbruggen. Je weet dat je het geld gaat ontvangen maar je hebt het op dit moment nog niet.

in dit soort situaties zit je vaak ook niet te wachten op allerlei rompslomp en papierwerk. En bovendien wil je het geld snel op je rekening hebben staan. Dan kan snel geld lenen zonder bkr en papierwerk een uitkomst bieden. Want indien je moet wachten op de uitkomst van de BKR toetsing is de vakantie misschien al volgeboekt. Of je kunt de rekening die dringend is niet op tijd voldoen.

Dit zijn typische voorbeelden van situaties waarin mensen een beroep doen op een minilening.

Zakelijk snel geld lenen zonder BKR en papierwerk

Bij een zakelijke lening wordt er niet zo zeer gekeken naar het BKR. Dit omdat leningen en betaalgedrag van bedrijven niet worden geregistreerd. Voor een zakelijke lening wordt er gekeken naar de bedrijfscijfers. Ook als je bijvoorbeeld een zzp`er bent.

De bescherming van de maximale rente die mag worden berekend gaat niet op voor zakelijke leningen. Een aanbieder kan dus vragen wat hij wil. En dat doen zij dan vaak ook. Een rente van 30%, of zelfs meer, is geen uitzondering voor een zakelijke lening.

Banken zijn erg terughoudend met het verstrekken van leningen aan zelfstandigen. En daar wordt handig gebruik van gemaakt door investeerders die leningen verstrekken tegen een torenhoge rente.

Ben je als zelfstandige echter in de situatie dat je toch dringend geld nodig hebt voor jouw onderneming? Dan heb je vaak geen andere keuze dan ook daadwerkelijk dit soort rentepercentages te gaan betalen.

Meer weten over een minilening

Meer weten over een minilening, lees dan onze pagina over minileningen. En ook voor deze leningen geldt, geld lenen kost geld. En bij een minilening is dat relatief best wel veel.

Misschien niet zo zeer in het absolute bedrag in euro`s wat je aan rente betaald, aangezien het om een kleine lening gaat. Maar procentueel is het toch zeker wel duur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *