Snel geld op je rekening

Wil je snel geld op je rekening? Bij het afsluiten van een minilening kan dat snel worden geregeld. Geld binnen 24 uur? Dat kan, je kan het geld supersnel op je rekening hebben staan.

Hoe kan dat zo snel?

Omdat een minilening wordt verstrekt zonder BKR toetsing, gaat het proces om een dergelijke lening af te sluiten zeer snel. Nadat je een aanvraag hebt ingediend, krijg je al snel antwoord of je aanvraag wordt goedgekeurd.

Geld lenen zonder bkr toetsing is niet altijd een gemakkelijk. Maar een minilening aanvragen kan wel zonder BKR toetsing.

Daarnaast gaan bank overschrijvingen sinds het invoeren van het IBAN systeem veel sneller In het verleden kon er nog wel eens een paar werkdagen overheen gaan voordat een bankoverschrijving werd afgerond. Door nieuwe Europese wetgeving mag dit niet meer.

Banken maakten hier gebruik van door als ware aan gratis geld te komen. Als je ziet hoeveel geld er elke dag over wordt geschreven tussen verschillende bankrekeningen en als je dan al dit geld een paar dagen in bezit kan houden dan praat je over gigantische bedragen. En bovendien kan je continue over een dergelijk bedrag beschikken. Er worden elke dag weer nieuwe overschrijvingen gaan, dus er komt geld binnen en er gaan geld weer uit, hetgeen elkaar als het ware opheft.

Hoe gaat een minilening in zijn werk?

Er zijn een aantal kenmerken van dit soort leningen. Deze zijn als volgt:

Hoeveel kan ik lenen?

Omdat er geen BKR toetsing plaatsvindt, worden er uiteraard ook geen grote leningen verstrekt. Het maximale bedrag ligt over het algemeen rond de 1500 euro wat je kunt lenen. Wil je meer lenen dan ben je aangewezen op andere soorten van leningen. Denk hierbij aan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Aan de andere kant het is wel één van de weinige plekken waar je terecht kunt voor kleine leningen van bijvoorbeeld 200 euro.

Voor hoe lang kan ik het geld lenen?

Dit is over het algemeen niet al te lang. Er wordt bij een minilening over het algemeen een maximale termijn van 62 dagen aangehouden als de periode waarvoor je een dergelijke lening kunt afsluiten. Ook hier geldt dat indien je langer geld nodig hebt, je naar alternatieve soorten leningen dient te kijken.

Kan ik ook lenen met een negatieve bkr registratie?

Dat kan. Omdat er geen BKR toetsing plaatsvindt wordt hier dus ook niet naar gekeken. Dit kan uitkomst bieden in het geval dat je in het bezit bent van een negatieve BKR registratie.

Waar kan ik terecht om snel geld op je rekening te hebben?

Hiervoor moet je zijn bij aanbieders van flitskredieten. Bekende aanbieders in Nederland zijn bijvoorbeeld Saldodipje en Ferratum. Wanneer je snel geld nodig hebt en bovendien een klein bedrag, dan kan je via hun website een aanvraag indienen.

Kan ik de aanvraag online indienen?

Ja. Het moet zelfs. Alles gebeurd online, zowel de aanvraag als wel de afhandeling. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.

Let wel, geld lenen kost geld. En voor dit soort leningen ligt de rente over het algemeen vrij hoog. Dit maakt het dan ook relatief dure vorm van lenen. Maar wanneer je extra geld nodig hebt is it een van de weinige opties. Nadat het je op  jouw rekening is gestort kan je direct over beschikken en heb je dus weer contant geld op zak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *