Op korte termijn geld nodig

Soms zit het even tegen op financieel gebied en heb je op korte termijn geld nodig. In dit soort situaties kan een lening een uitkomst bieden. Een lening aan te vragen is echter normaal gesproken een langdurend proces.

Je moet veel formulieren invullen en bovendien voert de kredietverstrekker een check uit. Een zogenoemde BKR controle. Heb je geen negatieve BKR registratie, dan is het alleen een vertragende factor. Heb je echter onverhoopt wel een negatieve BKR registratie, dan kan je de meeste soorten leningen wel vergeten.

Een negatieve BKR registratie is in vele gevallen een rode vlag en wordt er dus geen lening verstrekt, zoals bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wil je jezelf gaan toeleggen op het online verdienen van geld, dan kan ik dat zeker aanraden, maar dit is wel iets wat de nodige tijd in beslag neemt.

Flitskredieten

Een uitzondering hierop zijn de zogenaamde flitskredieten. Het woord flits refereert ernaar dat dit soort leningen in een handomdraai, of in een flits kunnen worden geregeld. Dus als je op korte termijn geld nodig hebt, dan kan dit uitkomst bieden.

Wel is het zo dat je via deze leningen geen grote bedragen kunt lenen. Het maximale is doorgaans 1,500€. Ook kan je er niet terecht voor langdurige leningen. Binnen 2 maanden moet je het geld weer hebben teruggestort. Inclusief verschuldigde rente en eventueel bijkomende kosten.

Binnen 24 uur geld op je rekening

Het voordeel is echter dat je snel geld op je rekening kan hebben staan. Dit kan zelfs al binnen 24 uur, mits de aanvraag direct wordt goedgekeurd. Het aanvragen is een gemakkelijk proces. Het is erop gericht dat je binnen 10 minuten het hele proces kan afronden. Wel moet je een kopie van een legitimatiebewijs opladen. Dit is echter met een foto vanaf je mobiele telefoon ook snel gedaan. En daarna wordt je per email precies op de hoogte gehouden van de voortgang van jouw aanvraag.

En dat kan in een situatie wanneer je op korte termijn geld nodig hebt toch wel uitkomst bieden.

Natuurlijk is het wel zo dat geld lenen geld kost. Daar is een lening in de vorm van een klein bedrag geen uitzondering op. Bovendien is de rente op dit soort leningen behoorlijk hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *