Is online geld verdienen betrouwbaar

Je ziet veel voorbij komen over online geld verdienen. Maar is online geld verdienen betrouwbaar? En is het allemaal waar wat er wordt beweerd. Of is het gewoon een nieuwe vorm van een piramidespel? Lees het op pijl snel geld en krijg antwoord op de vraag ins online geld verdienen betrouwbaar.

Verschillende manier van online geld verdienen

Ten eerste moeten we onderscheid maken tussen de verschillende manieren van geld verdienen via internet of social media.

Een webshop beginnen

De meest voorkomende methode is geld verdienen via een webshop. Dit is een vorm van een internet onderneming waarbij je een echte onderneming opstart. Dit is dan ook niet waar je aan denkt wanneer je jezelf afvraagt of online geld verdienen betrouwbaar is.

Hier komt veel bij kijken en moet je niet onderschatten. 90% van de webshops verdwijnt weer binnen en paar jaar.

Affiliate marketing

Dit is waar het in dit artikel omdraait. Hier zie je regelmatig verhalen voorbij komen waar er mensen stinkend rijk zijn geworden door het uitvoeren van affiliate marketing. En als je de vraag stelt; is online geld verdienen betrouwbaar, dan zal je hier in eerste instantie misschien je twijfels hebben.

Mijns inziens is het zeer zeker betrouwbaar. Zeker zolang je in zee gaat met de juiste partners. Waarom ik van mening ben dat dit volstrekt betrouwbaar is?

Bijna alle grote ondernemingen maken hier gebruik van.

Elk groot bedrijf heeft wel een affiliate programma. Hierbij kan je, als je bijvoorbeeld een blog of een website bezit voor inschrijven. Dan kan je de producten van het bedrijf waarvoor je jezelf hebt ingeschreven gaan promoten.

Hierbij worden dan commissies betaald indien je een verkoop voor het bedrijf realiseert.

Aangezien alle grote en gerespecteerde bedrijven hier gebruik van maken, geeft het wel aan dat dit betrouwbaar is. Bij bedrijven kan je denken aan bedrijven zoals Mediamarkt, TUI, Coolblue en nog veel en veel meer.

Dit soort bedrijven zal hier echt niet aan beginnen wanneer dit niet betrouwbaar is.

Reclame en promotie is volstrekt legitiem.

Adverteren en promoten is van alle tijden. Echter wordt dit steeds meer en meer online gedaan. Dit voornamelijk omdat bijna iedereen tegenwoordig online is. En daarnaast is het veel gemakkelijker om precies de juiste doelgroep te bereiken.

Wanneer je adverteert in een krant of magazine, dan is slechts een klein percentage van de lezers een geschikte doelgroep.

Online is dit veel gemakkelijker. Omdat het surfgedrag van bijna iedereen bekend is, kan je hier goed op inspelen. Dit maakt online adverteren zo interessant.

En over het algemeen is het ook een stuk goedkoper. Op bijvoorbeeld Facebook kan je voor niet al teveel geld al heel veel mensen bereiken. terwijl een advertentie in een tijdschrift nog steeds een kostbare aangelegenheid is.

De verhalen kloppen.

Wanneer je een beetje onderzoek doet naar bijvoorbeeld de internet succes gids, dan zal je er snel achter komen dat hetgeen Jacko Meijaard beweert op waarheid berust. Ook hetgeen wat de uitgevers van de Geld gorilla geheimen beweren komen overeen met de werkelijkheid.

Negatieve recensies

Toch kom je ook negatieve reacties tegen, die aangeven dat online geld verdienen niet betrouwbaar is. Dat het allemaal gebakken lucht is. Dit is mijns inziens eenvoudig te verklaren. En wel omdat:

Mensen zijn eraan begonnen maar hebben geen succes.

Als je de verhalen of email voorbij ziet komen dan is het heel aantrekkelijk om te beginnen met affiliate marketing. Het is echter zo dat meer dan 90% van de mensen hier enthousiast aan begint, maar het alweer snel opgeeft.

En indien je snel opgeeft, dan zal je ook niks gaan verdienen. Het is niet zo dat je binnen een paar weken al het geld ziet binnenstromen.

Daarom zijn mensen die eraan beginnen maar niet  doorzetten niet succesvol. Maar dat betekent niet dat online geld verdienen niet mogelijk is of onbetrouwbaar is. Het ligt in dit soort gevallen puur aan de mensen zelf.

Jaloezie.

Veel mensen die de verhalen over succesvolle mensen op het internet lezen, denken:  dat zou ik ook wel willen. Maar om de een of andere reden doen ze dit niet of durven ze er gewoon niet aan te beginnen.

En hierdoor krijgen ze als het ware een soort van schuldgevoel. Waarom doe ik dat ook niet hoor je ze bijna denken.

En om dit schuldgevoel weg te krijgen, is het eenvoudigweg het gemakkelijkst om het te bestempelen als onzin en onbetrouwbaar.

In dit soort situaties moet je jezelf gewoon afvragen, hebben deze mensen het zelf wel in de praktijk gebracht?

Het wordt iets te gemakkelijk voorgesteld.

Als je de  introductievideo van bijvoorbeeld de geld gorilla geheimen of de internet succes gids leest, dan wordt het iets te eenvoudig voorgesteld.

In alle eerlijkheid komt er gewoon meer bij kijken. Het is niet zo eenvoudig meer zoals het jaren geleden was.

En ook komt er meer denkwerk bij kijken. Het kiezen van een onderwerp of thema waarmee je aan de slag gaat is uitermate belangrijk. Ga je aan de slag met iets waar veel concurrentie is, dan wordt het gewoonweg ontzettend lastig..

Vind je daarentegen een niche, waar nog niet zoveel mensen actief zijn dan kan je best wel snel en ook behoorlijk wat geld gaan verdienen.

Overige manieren van online geld verdienen

Er zijn nog andere manieren om betrouwbaar online geld te verdienen. Maar dit zijn mijn inziens wel methoden om snel geld verdienen, maar waar je niet heel veel mee gaat verdienen. Misschien 50 euro per maand, maar niet veel meer.

Zo kan je bijvoorbeeld artikelen schrijven. Hier kan je tussen de 1,5 en 3 cent per woord voor krijgen. Snel rijk zal je hiermee niet worden, want het kost behoorlijk wat tijd en je kan simpelweg geen honderden artikelen per dag schrijven.

Iets anders wat je wel tegenkomt zijn enquêtes invullen. Hier zal je geld mee verdienen maar zal je ook niet rijk van worden. Deze manieren zijn echter wel gewoon betrouwbare manieren van geld verdienen.

Echt geld verdienen op het internet

Wil je echt serieus geld aan verdienen, dan is een eigen website onontbeerlijk. Heb je jouw website goed opgezet en trek je veel bezoekers, dan kan je een geld verdienen op internet en zo een passief inkomen opbouwen. Wat je per jaar kunt verdienen heb je bovendien volledig in eigen hand.

Bekijk de onderstaande link maar eens. Dan kan je zelf bepalen of jij hier ook geld mee gaat verdienen. Is online geld verdienen betrouwbaar? Ja, maar het komt niet vanzelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *