Vandaag 1000 euro lenen

Heb je snel geld nodig, wat onverwachts kan voorkomen, dan wil je snel geld lenen. Wil je bijvoorbeeld vandaag 1000 euro lenen? En wil je bovendien snel het geld op je rekening hebben staan? Hoe pak je dit dan aan? Lees verder om te weten te komen waar je terecht kunt voor een dergelijke lening.

Snel een lening afsluiten

Omdat je snel geld nodig hebt, wil je een dergelijke lening snel regelen en afsluiten. Bij een bank gaat hier normaal gesproken behoorlijk wat tijd overheen. Daarentegen kan je bijvoorbeeld via de bedrijven zoals Saldodipje en Ferratum wel heel snel een lening afsluiten.

Het proces van afsluiten is geheel online te regelen. Via de website dien je een aanvraagformulier in te vullen en een kopie van een paspoort of ID kaart via de website up te loaden. het gehele proces neemt maximaal 10 minuten in beslag. Vervolgens wordt de aanvraag in behandeling genomen. Wordt deze goedgekeurd, dan heb je binnen 24 uur geld op je rekening. Vandaag 1000 euro lenen is dus mogelijk.

Natuurlijk kan je ook meer of minder dan 1000 euro lenen. Wil je  bijvoorbeeld maar 100 euro lenen dan is dat ook mogelijk. Bij een bank kan je meestal niet terecht voor een dergelijk klein bedrag.. De kosten van een bank wegen in dat geval niet op tegen hetgeen zij ermee verdienen.

Wil je een hoger bedrag lenen?

Het maximale bedrag wat je via een minilening kunt lenen is  doorgaans 1500 euro. Indien je meer wilt lenen, dan dien je op zoek te gaan naar een ander soort lening.

Wil je een bedrag lenen voor langer dan 60 dagen, dan is een minilening ook niet geschikt. Dit is doorgaans de maximale looptijd van een lening.

Voor bedragen groter dan 1500 euro  zijn er leningen zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Het aanvragen van een dergelijke lening duurt echter wel langer. Dit komt grotendeel omdat er een  BKR toetsing wordt uitgevoerd. Deze toetsing wordt uitgevoerd om de kredietwaardigheid van de lener te beoordelen. En hier gaat nu eenmaal tijd overheen, voordat deze toetsing is uitgevoerd. 

Ferratum

Geld lenen zonder bkr en papierwerk bij Ferratum
Ferratum

Saldodipje

Geld lenen zonder bkr en papierwerk bij Ferratum
Saldodipje

Direct geld op je rekening

Wil je vandaag 1000 euro lenen, dan is dit dus mogelijk. Binnen 24 uur heb je dan geld op je rekening staan.

Eventueel bijkomende kosten

Let er wel op wat voor extra kosten er in rekening worden gebracht. Je dient in dat geval de lening plus eventueel bijkomende kosten aan het eind van de looptijd terug te betalen.

De eventuele bijkomende  kosten die in rekening kunnen worden gebracht betreffen bijvoorbeeld de kosten voor een garantstelling.

Bij een minilening wordt er gewerkt met een garantstelling. Deze kan je of zelf aanleveren of je kan een garantsteller regelen via de kredietverstrekker. De kredietverstrekker zal in dat geval hier kosten voor in rekening brengen.

Waarvoor is een kleine lening geschikt?

Een minilening is niet in alle gevallen geschikt. Heb je een groter bedrag nodig of wil je langer de beschikking hebben over het geld, dan zijn er andere soorten leningen die beter passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Bij deze leningen betaal je over het algemeen ook een lagere rente.

Een minilening is er specifiek voor om een korte periode te overbruggen waarbij je even krap bij kas zit. Denk bijvoorbeeld aan onverwachte kosten doordat er iets stuk gaat in je huis, of een dure reparatie aan een auto. Dit zijn typische voorbeelden waarin mensen beslissen een minilening af te sluiten.

Lenen via een creditcard

Afhankelijk van waarvoor je het geld nodig hebt, zou je eventueel ook een creditcard kunnen gebruiken. Een uitgave via een creditcard is als het ware ook een kortlopende rekening. Je dient pas te betalen op het moment dat je de creditcard rekening ontvangt. Afhankelijk van het tijdstip van de uitgave en ontvangst van de rekening kun je op die manier soms ook wel een maand overbruggen. Betaal je de creditcardrekening echter niet op tijd, dan zal er ook hier rente in rekening worden gebracht.

Dit gaat natuurlijk niet op voor een zogenaamde prepaid creditcard. Op een een prepaid creditcard dien je van tevoren een saldo te storten wat je daarna kunt gebruiken. Het is niet mogelijk om uitgaven op basis van krediet te doen.

Geld lenen kost geld

Ook voor vandaag 1000 euro lenen geldt, geld lenen kost geld. Je zal rente moeten betalen over het bedrag dat je leent en eventueel extra kosten voor de garantstelling indien je deze via de kredietverstrekker afsluit. Houdt hier rekening mee bij een lening aanvragen, zodat je op tijd terug kunt betalen

Onze website is puur informatief en het is niet mogelijk op deze website een lening af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *