Geld lenen of meer verdienen

Heb je een geldtekort? Dan kan je of geld lenen of je kan proberen meer geld te verdienen. Een lening kan een probleem op de korte termijn oplossen. Jouw inkomen verhogen kan een probleem voor eens en altijd oplossen.

De mogelijkheden om te lenen

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie heb je verschillende mogelijkheden om een lening af te sluiten. Heb je geen andere leningen  openstaan en heb je in het verleden ook geen achterstanden opgelopen met het terugbetalen van leningen, dan kan je bijvoorbeeld kijken naar een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Dit zijn leningen waar je doorgaans een niet al te hoge rente voor betaald. Zeker met de huidige historisch lage rentestand. Wel zijn er een aantal criteria waaraan je dient te voldoen, om in aanmerking te komen voor een dergelijke lening. Zo heb je een vaste baan nodig bij een Nederlandse werkgever.

Een lening zonder bkr afsluiten

Heb je wel al een aantal leningen openstaan of een negatieve bkr registratie? Dan kan je eventueel een minilening afsluiten. Op die manier kan je bijvoorbeeld snel 1000 euro lenen. Dit bedrag heb je dan ook erg snel op je rekening staan. Het nadeel is dat je het ook weer relatief snel dient terug te betalen.  Wel kan je over het algemeen ook geld lenen zonder inkomen. Dit is dus wel een korte termijn oplossing.

Een extra inkomen genereren

In plaats van jouw vrije tijd doorbrengen voor de tv of op de smartphone, kan je deze tijd ook besteden om te proberen wat extra geld te verdienen.

Je hoeft niet direct al je vrije tijd te investeren maar misschien een uurtje per dag. Het internet biedt ongekende mogelijkheden om op een relatief eenvoudige manier wat geld bij te verdienen. 

En het leuke hiervan is dat dit echt voor iedereen is weggelegd. Voor jong en oud en met of zonder technische kennis.

Affiliate marketing

Een vorm waarmee je leuk kan verdienen is affiliate marketing. Dit is het promoten en verkopen van producten van bedrijven of personen waarmee je commissies kunt verdienen. En dit wordt echt op elk denkbaar product toegepast. Voor sommige producten kunnen deze commissies aardig oplopen. Een paar honderd euro extra verdienen is relatief eenvoudig. Een aanrader om hiermee aan de slag te gaan is de internet succes gids. Hoe je dit dient aan te pakken wordt je in deze training haarfijn uitgelegd. En dan zal je snel merken dat een kind de was kan doen. Als je dan jouw eerste commissie binnenhaalt geeft dat bovendien een heerlijk gevoel.

Jouw eigen producten verkopen

Ook verkoper worden op Bol.com is populair op dit moment. De maandelijkse bezoekersaantallen op  Bol.com zijn echt enorm hetgeen ongekende mogelijkheden biedt.. En jij kan ook producten verkopen via Bol.com. Dit gaat veel gemakkelijker dan je zou denken. Dit is dan ook een eenvoudige methode om wat extra bij te verdienen.

Om alles te weten te komen over verkopen via Bol.com is er de Bol masterclass. De succesverhalen van mensen die hier mee aan de slag zijn gegaan zijn uitermate inspirerend. 

Dan denk je direct bij jezelf; Waarom doe ik dit niet? En om eerlijk te zijn, waar wacht je nog op?

Geen geld meer lenen in de toekomst

Door het generen van extra inkomen is  in de toekomst snel geld lenen zonder BKR en papierwerk verleden tijd. En dat je geen aanspraak meer hoeft te maken op een spoed lening geeft toch wel een lekker gevoel. Geld lenen of meer verdienen? Wij gaan voor meer verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *